Baiki paip+cat umah

Friday, July 31, 2009

Ingat dua hari cuti ni bley rehat tp xleh gak la...semalam sampai kol 8 malam aku dok sambung paip umah.paip lama air dah slow..so tukar paip baru..lalalala baru leh mandi best sket air laju.

Hari ni nak cat umah plak.cat dah lama beli tp menegecat sesikit jerk..baik aku siapkan sekarang coz dah nak puasa ni..lau puasa lagi la penat nk mengecat.huhuhu.

Read more...

derma darah

Thursday, July 30, 2009

Penat wooo....kena jadi tuan rumah.
hari ni PIPK SMKCR mengadakan HARI KESIHATAN PERGIGIAN KNK2 ISTIMEWA DAERAH PASIR PUTEH dan KEMPEN MENDERMA DARAH.

walaupon penat tp sempat lagi g menderma darah buat kali ke-8.heheh



setinggi pengharagaan kepada


WARGA PIPK SMKCR
WARGA SMKCR
PEJABAT KESIHATAN PERGIGIAN DAERAH PASIR PUTEH
PUSAT DARAH HOSPITAL TENGKU ANIS PASIR PUTEH
KLINIK KESIHATAN CHERANG RUKU
PIPK SK CHERANG RUKU
PDK CHERANG RUKU
PARA PELAJAR
IBU BAPA/PENJAGA
SERTA YANG TERLIBAT SECARA LANGSUNG/XLANGSUNG DALAM MENJAYAKAN PROGRAM INI.


xrugi lau buat baik cam derma darah...buktinya ni haa....baru check keputusan tduga aku...



Alhamdulillah...buat baik dibalas baiiiik!

SINAR HARIAN 30/07/2009

Read more...

Bola oh Bola

Tuesday, July 28, 2009

Semalam n hari ni aku dok sebok urus budak main bola.Under14.dan kepetusannya SMK CHERANG RUKU muncul johan daerah Pasir Puteh.Tahniah!!!

Tp sedey la xleh joint diaorng g lawan kat Tanah Merah ari kamis ni..clash ngan program aku.kecewa lo...

Anyway do da bez la kat u ols.Pastikan kejuraan milik SMKCR n Derah Pasir Puteh!!!

SMKCR!!!!!!!!!!.....BOLEH!!!!!!!!
SMKCR!!!!!!!!!!.....BOLEH!!!!!!!!
SMKCR!!!!!!!!!!.....BOLEH!!!!!!!!

Read more...

Hari yang duka??

Sunday, July 26, 2009

Pesan orang tua-tua "jangan terlalu kuat ketawa nnt anda akan menangis"..aku akui pesanan tersebut.seperti post aku semalam, aku ceritakan bahawa semalam adalah hari y ceria buat aku..samapai malam pon still ada xtvt y menceriakan aku iaitu bbq bsama myfamly.

hari ini tidak seperti semalam..kurang lebih pukul 1pagi td mak aku kejutkan aku...dalam mamai aku bangun.dah la pukul 12 lebih baru aku tidow.CHALET KENA MASUK PENCURI!!tu y mak aku kata membuatkan aku terkejut.selama ni chalet kepunyaan keluarga aku xpenah kena masuk pencuri.ni kali pertama.

Kesian kat penyewa tu, baru tinggal jap chalet pegi mancing ngan famly.Balik tengok tingkap kena pecah.Geriji besi tidak mampu menyekat kebijaksanaan kepala hotak pencuri.Sekali dia pakai kayu ambik barang daa...(pandai gak pencuri ni,lau masuk u mesti kurang2 dapat 3.00 evry sem ni)

Duit rm50,kad pengenalan 3, surat beranak 5, buku bank 4, atm card, surat gadai n macam2 la da kat lam handbag y kena kebas tu.

kol 1.30 pagi aku n mak aku temankan penyewa tu g balai.nasib la dia pelanggan tetap aku senang sket nak jawab.pi mai pi mai kol 3pg still kat balai lagi.Kena tunggu plak polis dari IPD datang ambik gambar n keterangan.


kol bape pon aku xtau tido mlm td..kol 6 dah kena bgn g skool.ikutkan mmg nk ambk mc tp sayang la plak.aku gagahkan jua g skool.balik skool ptg aku tdow jap.belah mlm kena g main futsal ngan geng2 cikgu skool aku n skool laen.ni baru balik la ni..perggghhhh penat.


Secara kasarnya mmg hari ni hari y bad luck bg aku tp realitinya hari ini adalah tanda kasih sayang Allah kepada aku.Allah hanya menguji hambanya yang Dia sayang.Jadi aku anggap ini adalah nikmat daripadaNya supaya aku lebih dekat dan selalu mengingatiNya.InsyaAllah.

Read more...

hari yang CERIA

Saturday, July 25, 2009

Hari ni pepagi lagi dah bangun.janji ngan cikgu Dah nak g ambik rambutan umah dier.aku dah janji ngan kawan n 3 orang pelajar aku nak joint sama.b4 dis xpenah ktorang kuar sesama.best plak rasanya.riuh rendah kereta ngan galagat n perangai memasing.xhenti2 dok gelak.sampai jer kat umah kak dah terus dia hidang durian+rambutan+salak+kiuh muih.best woo....cayalah kak dah!!

pas makan terus g belakang umah kak dah rembat buah rambutan.merah menyala semua.pokok plak rendah.leh ambik buah rambutan ngan tangan jerk.ape lagi we'll pon terkam la..mana tahan tengok cute jer rambutan tu...sekali semut banyak la plak..abis satu badan kena hurung semut.tp xper janji dapat makan rambutan manis.

lam 3 plastik besar gak dapat rambutan.esok dapat makan ramai2 kat skolah.

Ikut perancangan pas g umah kak dah terus nak balik tp bebudak ni xpuas lagi nak jejalan.so cikgu y sporting n hensem ni pon bawa la bebudak ni round2 sampai la kat..

BUKIT KELUANG TERENGGANU DARUL IMAN.

ambik korang.nak jejalan sangat.sampai terengganu aku bawa.pueh hati?da y siap mandi lagi tu (cam la umah dia jauh dari laut)tp xper.layan jerk.
pas dah pueh mandi n sembang2, bawa budak ni makan plak,cian diaorang lapo.mana tak nyer, hyper sangat.

haaa... makan jangan tak makan...

Pastu kitorang balik.brenti umah member aku tompang solat zohor jap. pas solat makbapak diorang plak pelawa makan durian.REZEKI JANGAN DITOLAK, tu memang prinsip aku zaman berzaman.tambah lak lau pasal makan.hehe.

yummy!!!

Lepas rembat durian hantar plak bebudak ni balik umah...
Tp keHEPPIEan aku ntuk hari ni xberakhir kat situ.Sebelah malam plak aku,mymum,n sedara mara,uncle n auntie pakat ramai2...





Alhamdulillah hari ni merupakan hari yang ceria buat aku.dat why b4 tidow ni aku share ngan korang pengalaman aku ni.mana la tau kot2 esok aku dah xberkesempatan lagi nak share ngan korang.aku muhasabah diri aku kejap,lam aku ceria+gembira hari ni,berapa kali aku lafazkan Alhamdulillah tanda bersyukur dengan nikmat y diberikan oleh Allah kepada aku..Seiingat aku tiada sepatah pon perkataan tu keluar dari mulut aku hari ni.........ikutkan hari ni hari yang ceria ntuk aku tapi realitinya hari ini merupakan antara hari yang PALING SEDIH buat aku sebagai seorang muslim....


*Ingat kata-kata mawi dulu: "WORLD-WORLD JUGAK,AKHIRAT JANGAN LUPA"

Read more...

cuci KUBUR

Thursday, July 23, 2009

Sedapnya tidow hari ni.lena tido.almaklum la hari ni cuti.tapi xleh tidow lama gak.Ikutkan badan mmg penat.asyik kejer jer.tp aku kuatkan n gagahkan jua untuk bangun pepagi.

dah siap mandi g kluar makan jap ngan mybeloved mum.lama xkuar makan poagi sesama ngan mak aku.balik makan terus loading ddurian lam bontot kereta n g ke kubur.

dah ramai upernya orang walaupon jam baru je kol 8.15 pagi.camni la idup kat kg,semangat kerjasama n gotong royong masih lagi utuh didalam diri masing2.Alhamdulillah semoga kekal hendaknya.

seronok coz lama xjumper kengkawan.murid2 aku pon ramai gak..grng lelaki dok pakat tebang pokok, potong rumput,bakar sampah,gembur tanah. da gak dok bsembang.btanya khabar antara satu sama lain.

yang geng pompuan plak dok sebok bancuh air,n buat perseiapan ntuk makan.macam biasa,macam tahun2 y sudah juadah utamanya setiap kali cuci kubur adalah PULUT DURIAN.mmg dah rutin.

heppi sangat susana camni n aku harap susana ni akan kekal sampai bila2.suasana y jarang kita lihat kat bandar2 besar....


*bw camera tp xambik gambar-hampeh tol aku ni.

Read more...

newVIVA (ELITE)



Perodua mmg tkenal ngan design keretanya y cun n penjimatan mnyak y mmg power.terbaru perodua melancarkan VIVA ELITE.Mmg cun wooo...mixx myvi n viva.mmg cun.

Harga:
# Perodua ViVA Elite M/T - RM37,900
# Perodua ViVA Elite A/T - RM40,900
# Perodua ViVA Elite EZi - RM44,900


more info korang leh rujuk link ni
http://paultan.org/archives/2009/07/23/perodua-viva-elite/

Read more...

goodbye REJAB welcome SYAABAN

Tuesday, July 21, 2009




Pejam celik pejam celik hari ni dah 28 Rejab 1430H (21 Julai 2009). Cuma tinggal sehari sahaja lagi kita di bulan Allah (Rejab) ni sebelum kita melangkah ke bulan Nabi Muhammad S.A.W (Syaaban) seterusnya ke bulan kita umat Nabi S.A.W (Ramadan).

Sungguh cepat waktu berlalu kan? Cuba muhasabah diri kita berapa hari kita berpuasa di bulan Allah ini? Sebagai sedia maklum banyak kelebihan berpuasa di bulan Allah ini terutamanya pada 27 rejab (kelmarin).(http://al-islam.wikidot.com/bulan-rejab)Berapa banyak kita beramal? Rugi jika kita xambil peluang keemasan ni kerana tiada siapa yang mempu menjamin kita akan berjumpa lagi Rejab tahun hadapan...

Bak kata pepatah sesal dulu pendapatan...lau dah terlepas nak buat camner kan. So kita pakat puasa sunat esok ramai2, hari last Rejab. Lau rajin bleh puasa sunat lusa untuk menyambut 1 Syaaban.

Pas tu kita pakat puasa ramai2 plak bulan Ramadhan..tu wajib bukan sunat bagi mereka yang dah bersunat (khatan) hehe!!PUASA JANGAN TAK PUASA!

Read more...

Orang Yang Didoakan Malaikat

Sunday, July 19, 2009

p/s: ni bahasa indonesia tp korang still lagi bley paham-malas nak edit balik.hehehe


Allah SWT berfirman, "Sebenarnya (malaikat - malaikat itu) adalah hamba - hamba yang dimuliakan, mereka tidak mendahului-Nya dengan perkataan dan mereka mengerjakan perintah - perintah-Nya. Allah mengetahui segala sesuatu yang dihadapan mereka dan yang dibelakang mereka, dan mereka tidak memberikan syafa'at melainkan kepada orang - orang yang diridhai Allah, dan mereka selalu berhati - hati karena takut kepada-Nya" (QS Al Anbiyaa' 26-28)

Inilah orang - orang yang didoakan oleh para malaikat :

  1. Orang yang tidur dalam keadaan bersuci. Imam Ibnu Hibban meriwayatkan dari Abdullah bin Umar ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Barangsiapa yang tidur dalam keadaan suci, maka malaikat akan bersamanya di dalam pakaiannya. Dia tidak akan bangun hingga malaikat berdoa 'Ya Allah, ampunilah hambamu si fulan karena tidur dalam keadaan suci'" (hadits ini dishahihkan oleh Syaikh Al Albani dalam Shahih At Targhib wat Tarhib I/37)
  2. Orang yang duduk menunggu shalat. Imam Muslim meriwayatkan dari Abu Hurairah ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Tidaklah salah seorang diantara kalian yang duduk menunggu shalat, selama ia berada dalam keadaan suci, kecuali para malaikat akan mendoakannya 'Ya Allah, ampunilah ia. Ya Allah sayangilah ia'" (Shahih Muslim no. 469)
  3. Orang - orang yang berada di shaf depan di dalam shalat. Imam Abu Dawud (dan Ibnu Khuzaimah) dari Barra' bin 'Azib ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Sesungguhnya Allah dan para malaikat-Nya bershalawat kepada (orang - orang) yang berada pada shaf - shaf terdepan" (hadits ini dishahihkan oleh Syaikh Al Albani dalam Shahih Sunan Abi Dawud I/130)
  4. Orang - orang yang menyambung shaf (tidak membiarkan sebuah kekosongan di dalam shaf). Para Imam yaitu Ahmad, Ibnu Majah, Ibnu Khuzaimah, Ibnu Hibban dan Al Hakim meriwayatkan dari Aisyah ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Sesungguhnya Allah dan para malaikat selalu bershalawat kepada orang - orang yang menyambung shaf - shaf" (hadits ini dishahihkan oleh Syaikh Al Albani dalam Shahih At Targhib wat Tarhib I/272)
  5. Para malaikat mengucapkan 'Amin' ketika seorang Imam selesai membaca Al Fatihah. Imam Bukhari meriwayatkan dari Abu Hurairah ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Jika seorang Imam membaca 'ghairil maghdhuubi 'alaihim waladh dhaalinn', maka ucapkanlah oleh kalian 'aamiin', karena barangsiapa ucapannya itu bertepatan dengan ucapan malaikat, maka ia akan diampuni dosanya yang masa lalu" (Shahih Bukhari no. 782)
  6. Orang yang duduk di tempat shalatnya setelah melakukan shalat. Imam Ahmad meriwayatkan dari Abu Hurairah, bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Para malaikat akan selalu bershalawat kepada salah satu diantara kalian selama ia ada di dalam tempat shalat dimana ia melakukan shalat, selama ia belum batal wudhunya, (para malaikat) berkata, 'Ya Allah ampunilah dan sayangilah ia'" (Al Musnad no. 8106, Syaikh Ahmad Syakir menshahihkan hadits ini)
  7. Orang - orang yang melakukan shalat shubuh dan 'ashar secara berjama'ah. Imam Ahmad meriwayatkan dari Abu Hurairah ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Para malaikat berkumpul pada saat shalat shubuh lalu para malaikat ( yang menyertai hamba) pada malam hari (yang sudah bertugas malam hari hingga shubuh) naik (ke langit), dan malaikat pada siang hari tetap tinggal. Kemudian mereka berkumpul lagi pada waktu shalat 'ashar dan malaikat yang ditugaskan pada siang hari (hingga shalat 'ashar) naik (ke langit) sedangkan malaikat yang bertugas pada malam hari tetap tinggal, lalu Allah bertanya kepada mereka, 'Bagaimana kalian meninggalkan hambaku ?', mereka menjawab, 'Kami datang sedangkan mereka sedang melakukan shalat dan kami tinggalkan mereka sedangkan mereka sedang melakukan shalat, maka ampunilah mereka pada hari kiamat'" (Al Musnad no. 9140, hadits ini dishahihkan oleh Syaikh Ahmad Syakir)
  8. Orang yang mendoakan saudaranya tanpa sepengetahuan orang yang didoakan. Diriwayatkan oleh Imam Muslim dari Ummud Darda' ra., bahwasannya Rasulullah SAW bersabda, "Doa seorang muslim untuk saudaranya yang dilakukan tanpa sepengetahuan orang yang didoakannya adalah doa yang akan dikabulkan. Pada kepalanya ada seorang malaikat yang menjadi wakil baginya, setiap kali dia berdoa untuk saudaranya dengan sebuah kebaikan, maka malaikat tersebut berkata 'aamiin dan engkaupun mendapatkan apa yang ia dapatkan'" (Shahih Muslim no. 2733)
  9. Orang - orang yang berinfak. Imam Bukhari dan Imam Muslim meriwayatkan dari Abu Hurairah ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Tidak satu hari pun dimana pagi harinya seorang hamba ada padanya kecuali 2 malaikat turun kepadanya, salah satu diantara keduanya berkata, 'Ya Allah, berikanlah ganti bagi orang yang berinfak'. Dan lainnya berkata, 'Ya Allah, hancurkanlah harta orang yang pelit'" (Shahih Bukhari no. 1442 dan Shahih Muslim no. 1010)
  10. Orang yang makan sahur. Imam Ibnu Hibban dan Imam Ath Thabrani, meriwayaatkan dari Abdullah bin Umar ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Sesungguhnya Allah dan para malaikat-Nya bershalawat kepada orang - orang yang makan sahur" (hadits ini dishahihkan oleh Syaikh Al Albani dalam Shahih At Targhiib wat Tarhiib I/519)
  11. Orang yang menjenguk orang sakit. Imam Ahmad meriwayatkan dari 'Ali bin Abi Thalib ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Tidaklah seorang mukmin menjenguk saudaranya kecuali Allah akan mengutus 70.000 malaikat untuknya yang akan bershalawat kepadanya di waktu siang kapan saja hingga sore dan di waktu malam kapan saja hingga shubuh" (Al Musnad no. 754, Syaikh Ahmad Syakir berkomentar, "Sanadnya shahih")
  12. Seseorang yang mengajarkan kebaikan kepada orang lain. Diriwayatkan oleh Imam Tirmidzi dari Abu Umamah Al Bahily ra., bahwa Rasulullah SAW bersabda, "Keutamaan seorang alim atas seorang ahli ibadah bagaikan keutamaanku atas seorang yang paling rendah diantara kalian. Sesungguhnya penghuni langit dan bumi, bahkan semut yang di dalam lubangnya dan bahkan ikan, semuanya bershalawat kepada orang yang mengajarkan kebaikan kepada orang lain" (dishahihkan oleh Syaikh Al Albani dalam Kitab Shahih At Tirmidzi II/343)

Read more...

Lawatan Pendidikan Khas ke Kuala Lumpur-Putrajaya

Saturday, July 18, 2009

Penat tapi best!!! Empat hari bersama anak-anak murid aku yang tercinta!Macam-macam hal berlaku, banyak pengalaman baru aku dapat. Bayangkanlah dari Kelantan ke KL ambil masa 12 jam, macam nak ke Johor.Bas xbley bawa laju xpasal2 plak ramai yang muntah. Berenti buang air xterkira dah, kat stesen minyak, kedai makan, tepi jalan pon ada.Dah namanya pendidikan khas..Tu yang lama. Kebas bontot aku dok lama sangat kat atas bas.

Kitaorang menginap kat UTM. Pening kepala aku ngan penyelaras nak agih budak coz budak laki ramai (32org) tp aku n penyelaras je laki, stay plak kat 2 blok. Kena la sorang jaga satu blok.

Lam 4 hari tu macam2 tempat la kitaorg g. KLCC,KL Tower, Dataran Merdeka, Zoo Negara, Pusat Sains Negara, Putrajaya n banyak la. Paling aku xleh lupa time kat Pusat Sains Negara. Da sorang budak aku ni buat hal, di beraknya kat situ!!Siap tinggal "cenderamata" lagi kat atas lantai. Kesian kat mak cik cleaner kena sental.. Lepas dari tu budak tu terus kami pakaikan LAMPIN. Kesian gak tapi nak wat camner.Dah la budak tu kecik Lampin tu plak besar (aku yang g beli lampin tu, mana la tau xpenah beli lampin).

Sepanjang 4 hari tu Alhamdulillah xde perkara yang xdiingini berlaku..Sumer cikgu hepi wpon penat, bebudak aper lagi mmg hepi tambah plak mejoriti xpenah jejak kaki kat KL.

Read more...

SATU DALAM BERJUTA

Friday, July 17, 2009



Katanya indah, tuturnya bersulamkan Al-Quran dan Sunnah. Senyumnya menawan, wajahnya berseri nur keimanan, siapa melihat pastinya tertawan. Dia...

19 Tahun Sebagai Ahli Parlimen.
4 Tahun Sebagai Ahli DUN.
Hingga Sekarang Beliau Telah Berkhidmat Sebagai Menteri Besar Kelantan Selama 16 Tahun.
Hingga Sekarang Beliau Telah Berkhidmat Sebagai Wakil Rakyat DUN dan Parlimen Selama 39 Tahun.

Bukan aku nak bercakap pasal politik tetapi aku hanya nak menyatakan betapa bangganya aku sebagai rakyat Kelantan yang mempunyai seorangpemimpin yang begitu istimewa. Tidak seperti pemimpin-pemimpin lain di Malaysia ni.
Tengok sahaja rumah beliau. Biasa sahaja, tiada pengawal, tiada pintu pagar, rumah papan sahaja, bukannya banglo bertingkat2, bukannya dikawasan pesat. Bila kemana2 tiada deretan motor/kereta polis yang mengiring. Sama seperti rakya biasa..Mana nak cari pemimpin macam ni?Ada kuasa tapi tidak berbangga. Mana ada MB yang duduk dirumah seperti ini?Mana ada MB yang setiap minggu memberi kuliah jumaat kepada rakyatnya.Mana ada MB yang duduk bersila makan nasi setalam bersama orang tidak berTitle, Mana ada?Mana ada?

Ya Allah Kau panjangkanlah umur beliau...panjangkanlah umur Tuan Guru Haji Abdul Aziz bin Nik Mat. Amin.

info lanjut tentang Tok Guru dan Negeri Kelantan :

http://profiles.friendster.com/58674996

http://ptjpp.kelantan.gov.my/

http://ptjpm.kelantan.gov.my/projek_draja.htm

http://ptjt.kelantan.gov.my/pdrk.htm


http://ptjj.kelantan.gov.my/pdrkgaleri.htm


http://ptjkb.kelantan.gov.my/pdrk_ptjkb/Galeri.htm

http://ptjtm.kelantan.gov.my/Galeri.html

http://amanahdarulnaim.kelantan.gov.my/dyna/

http://www.ppst.kelantan.gov.my/main.php?page=industri




















~jemput makan Tuan Guru~

Read more...

rentetan aktiviti

1-->28/02/2009
Pertandingan kawat KKPDRM Daerah Pasir Puteh di SMK Padang Pak Amat.
2-->08/03/2009
Kursus Pegawai Kanan KKPDRM Kont. Kelantan di Bukit Bunga, Jeli.
3-->25/03/2009
Sambutan Hari Polis di IPD Pasir Puteh
4-->26-28/03/2009&07-08/04/2009
Latihan Kawat Pusat Fasa 1&2 di SMK Padang Pak Amat.
5-->08/04/2009
Pertandingan Kawat KKPDRM Kont. Kelantan di PGA8 Pengkalan Chepa.
6-->Sambutan Ulangtahun KKPDRM di PGA8 Pengkalan Chepa.



7-->05-08/05/2009
Latihan Tahunan KKPDRM Daerah Pasir Puteh bertempat di Rhu Dato’ Tok Bali.
8-->11/05/2009
Pemilihan peserta olahraga pendidikan khas di SKPK Lati
9-->12-22/05/2009
Latihan pusat kontinjen olahraga pendidikan khas Kelantan di SKPK Lati.
10-->24-29/05/2009
Kejohanan Olahraga Pendidikan Khas Kebangsaan di Muar Johor.
11-->03-07/06/2009
Latihan Tahunan KKPDRM Kontinjen Kelantan di Kuala Krai
12-->21-25/06/2009
Lawatan PIPK SMKCR ke Kuala Lumpur dan Putrajaya.
13-->09-12/07/2009
Lawatan Atlit SMKCR ke Kuala Lumpur dan Putrajaya.

Read more...

~salam perkenalan~

Sudah lama ingin aku membina blog ni, tapi tak berkesempatan dek kerana kekangan masa..sebook memanjang. tapi kalu xsebok bukan kerja namanya.ni la lebih kurang jadual aku tahun ni.tu pon y bulan Januari aku dah luper dah:

28/02/2009
Pertandingan kawat KKPDRM Daerah Pasir Puteh di SMK Padang Pak Amat.

08/03/2009
Kursus Pegawai Kanan KKPDRM Kont. Kelantan di Bukit Bunga, Jeli.

25/03/2009
Sambutan Hari Polis di IPD Pasir Puteh

26-28/03/2009
Latihan Kawat Pusat Fasa 1 di SMK Padang Pak Amat.

07-08/04/2009

Latihan Kawat Pusat Fasa 2 di SMK Padang Pak Amat.

08/04/2009
Pertandingan Kawat KKPDRM Kont. Kelantan di PGA8 Pengkalan Chepa.

20/04/2009
Sambutan Ulangtahun KKPDRM di PGA8 Pengkalan Chepa.

05-08/05/2009
Latihan Tahunan KKPDRM Daerah Pasir Puteh bertempat di Rhu Dato’ Tok Bali.

11/05/2009
Pemilihan peserta olahraga pendidikan khas di SKPK Lati

12-22/05/2009
Latihan pusat kontinjen olahraga pendidikan khas Kelantan di SKPK Lati.

24-29/05/2009
Kejohanan Olahraga Pendidikan Khas Kebangsaan di Muar Johor.

03-07/06/2009
Latihan Tahunan KKPDRM Kontinjen Kelantan di Kuala Krai

21-25/06/2009

Lawatan PIPK SMKCR ke Kuala Lumpur dan Putrajaya.

09-12/07/2009
Lawatan Atlit SMKCR ke Kuala Lumpur dan Putrajaya.


ni bulan baru bulan 7...lepas ni kompem banyak lagi.walaupon bizi tp aku enjoy ngan aper y aku buat.












Read more...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP