Perhatian Semua Orang Kampung!!!

Friday, January 29, 2010

Perhatian kepada semua!! SMK Cherang Ruku akan mengadakan aktiviti MERENTAS DESA atau nama barunya LARIAN SATU MALAYSIA (1malaysia lari??ramai tu..hehe). Terbuka kepada PELAJAR SMKCR SAHAJA. sesapa bukan pelajar SMKCR tapi berminat nak joint sila la jumpa Pengetua sekolah kowang masing2 mintak tukar ke SMKCR (baguih punya idea). Larian ini akan berlangsung pada 06 Februari 2010 pada hari SABTU (hari ganti persekolahan ntuk raya cina)
Buat banner simple jerk ntuk war-warkan kat laman web n facebook SMK Cherang Ruku. Kena jadi Ketua Penjaga Masa dan AJK Dokumentasi time tu..Terimalah banner ini seadanya.Xsempat nak edit chantek2..

2 orang cute lagi baik hati telah berkata:

alvin takda rumah harga 8juta story.... January 31, 2010 at 1:29 AM  

kalau camtu datuk naajib ngan rosmah tak bole join la larian satu malaysia ni??

CikguYiee February 1, 2010 at 3:30 AM  

naper plak?!leh jerk lau diorang nak masuk blajar kat smkcr ni.hehe

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP