Selamat Tinggal 2009 Selamat Datang 2010

Wednesday, December 30, 2009

Pejam celik pejam celik dah nak masuk 2010. Begitu cepatnya 2009 berlalu. Banyak kenangan yang tercoret disepanjang 2009.Ceria Duka Pahit Manis Gembira Terluka semuanya ada. Semoga segala yang berlaku sepanjang tahun 2009 dijadikan sebagai contoh teladan serta iktibar agar 2010 dan tahun2 mendatang tidak akan berulang kesilapan lalu.InsyaAllah. Dikesempatan ini ingin ku hulurkan tangan memohon kemaafan jika terdapat sebarang kesilapan/dosa ngan kowang sama ada sedar atau tidak, secara realiti or dialam maya ni. Aku hanya insan biasa yang tidak lari dari membuat kesalahan.MAAF KU POHON DARI KALIAN.

Pesanku kepada muda mudi jika ingin sambut Tahun Baru sambut la dengan cara yang beretika.Jangan sambut ngan dok terkinja2 kat disko, merempit kat jalanan, berhepi2 kat hotel (ehem2), melalak kat pusat karaok. Biasanya camni la. Allah kurniakan akal ntuk kita berfikir so gunalah ia..

Time awal tahun ni ramai plak yang nak buat azam..Nak kurus la, nak berubah perangai, nak berjaya, nak itu, nak ini, azam itu, azam ini.mcm2 la korang berazam tapi xsampai 2 bulan lepas new year kebanyakannya dah xtau kat mana dah korang letak azam tu.Ingat azam bukan time awal tahun jerk.

Huh panjang plak entry ni.Asalnya nak wish Hepi New Year jerk.hehe.Apa pun selamat tahun baru to All.

5 orang cute lagi baik hati telah berkata:

ahmad humairi December 31, 2009 at 12:02 AM  

salam,

Tik tik tik
Masa berdetik
Tik tik tik
Dikira terbalik
Berazam tak pernah serik
Masuk ke bilik
Lihat cermin berlarik
Buat mimik muka pelik
Jelir-jelir korek korek
Aku nak jadi lebih baik
Aku mau naik
Jadi lebih cantik
Lebih menarik
Asalkan tidak terbalik.

selamat tahun baru 2010!

::alwaniamalini:: December 31, 2009 at 4:30 AM  

selamat tahun baru cikgu...

░♥si lampu neon♥░ January 1, 2010 at 3:32 AM  

semoga lebih berjayaa

cik EPAL January 1, 2010 at 11:55 PM  

happy new year :)

alvin takda rumah harga 8juta story.... January 2, 2010 at 6:24 AM  

salam..aku tak pernah sambut tahun baru sebenarnya..aku cuma sambut maal hijrah jer..salam hijrah cikgu...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP