Saper nak baju FREE+SPECIAL EDITON

Friday, November 27, 2009

Saper nak baju FREE+SPECIAL EDITON?? Anda boleh pilih sendiri apa yang anda ingin tulis dan gambar apa yang ingin anda letak. Contohnya camni..

Comel tak? Musti geng2 jeles lau kowang pakai baju ni coz design ni xdijual kat mana2 kedai atau lam kata lain hanya anda sowang je kat atas donia ni yang ada baju camni..huhu mesti bangger ek. Lau kowang nak ada orang nak bagi FREE lagi. Tarikh tutup sampai 15 Disember 2009 @ 12:30tgh. Lau nak kowang cepat2 la "mintak" ngan KAK HANI yang baek hati ni.. Klik link ni


** Comel lau kat baju tu tulis I'm Cikguyiee and da gambo pensel 2B warna kuning+itam or ape2 je la. Hehehe

3 orang cute lagi baik hati telah berkata:

maiyah November 27, 2009 at 10:24 AM  

menarik t shirt tu.. mmg kreatif

arang67 November 27, 2009 at 12:16 PM  

mcm best jerk..cmner nk join ni?

CikguYiee November 28, 2009 at 2:39 AM  

maiyah >> mmg comey

arang67 >> klik link y saya bagi tu.da syarat2 penyertaan.

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP