KEM DISIPLIN SMKCR 2009

Thursday, November 12, 2009

PERKARA : KEM DISIPLIN SMKCR 2009

TARIKH : 11 DAN 12 NOVEMBER 2009
TEMPAT : PERMAI CHALET BACHOK

Peserta Lelaki
Peserta Perempuan
Antara Aktiviti Yang Dijanlankan
Cikgu Yang Sporting Morting Ngan Pelajar
Muka je garang tapi hati baiiik
Banyak plak puji diri sdirik lam posting kali ni.hehe. Kem 2 hari ni mmg best walaupun penat. Banyak gambar aktiviti tp xkan la nak upload semuakan.
Artikel ni patutnya saya post petang semalam tp ngah siapkan posting ni dapat panggilan dari Uncle kata mymum xsihat. Kurang kandungan gula dalam darah.2.8 jer.Lau lewat hantar ke klinik 1/2jam je lagi boleh bawa kepada koma. Memang selalunya apabila saya nak pegi camp or kursus saya akan hantar mymum tinggal kat rumah sedara mara. Kat rumah saya ni xder orang. Kira nasib la mymum time tu dok kat umah uncle. Kalau dok kat umah seseorang xtau la apa yang jadi.
So lepas solat maghrib semalam terus pecut ke umah uncle kat Kedai Menanti. Alhamdulillah mymum dah ok. Masuk air+glukos.


p/s: satu lagi posting yang dijanjikan tu pun turut tergendala..maaf ya.

2 orang cute lagi baik hati telah berkata:

ahmad humairi November 13, 2009 at 3:51 AM  

salam,

xpe...koje kita bukannya nak ngadap ini jee...

CikguYiee November 13, 2009 at 5:26 AM  

haha betoi tu cikgu!

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP