JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN CIKGUYIEE

Friday, November 13, 2009


JEMPUTAN KEMAJLIS PERKAHWINAN

MOHD YUSRI BIN YUSOFF
dengan
ROSMAIZIRA MUHAMMAD
pada
14 DISEMBER 2009
bersamaan
27 ZULHIJJAH 1430H
hari
ISNIN
di
NO.166 KAMPUNG TOK BALI PASIR PUTEH KELANTAN



PETA KE RUMAH PENGANTIN LELAKI
(Klik untuk besarkan gambar)
PETUNJUK : *P/S : PETUNJUK NO.3 ,7 DAN 8 AKAN MENYUSUL NANT. BELUM SEMPAT NAK AMBIL GAMBAR.

9 orang cute lagi baik hati telah berkata:

Siti Suliana November 14, 2009 at 4:54 AM  

ingatkan 9hb...sbb Kak Ma called cakap 9hb..okess okess...x jemput pun aku datang wat muka x malu..sekiam...Yeay!!!

CikguYiee November 14, 2009 at 6:28 AM  

haha..ko mmg xmalu pom.weh datang ngan abg ko skali ek.

sukiminna November 15, 2009 at 11:33 AM  

slmt pengantin baru cikgu yie...semoga selalu dirahmati dan diberkati..amin~

ahmad humairi November 15, 2009 at 9:15 PM  

salam,

tahniah. nanti posting gambar kawin ekk....

Anonymous November 16, 2009 at 5:59 PM  

tahniah lah yus..tak sangka mu nie ngan zira dalam diam tut2 dah nak kawen..tahniah2...oh ya tak hantar kad jemputan kat aku n ina..kami tak p tau..hahhahaha

CikguYiee November 16, 2009 at 11:36 PM  

kan aku dah hantar kad online kat korang kat frenster.

Anonymous November 17, 2009 at 6:43 PM  

owhh...tak pe lar 6ti aku try kuar time kerja kalau sempat yer...aku nie tak tau lagi r umoh mung nok g guano lar...lama kang tukar ngan umoh org lain...tak ke naya...
majlis mung kul brapa...kan aku g dok masok lagi gulai tue...hahaha..
tapi nie aku g bukan ngan jue lar..

by de way tahniah yer...

unwanted November 28, 2009 at 7:50 PM  

wah..
selamaty pengantin baru cikgu yie..
semoga berbahagia ke anak cucu.

cikgu, nnt post la juga gambar kahwin..:)

CikguYiee December 3, 2009 at 3:37 PM  

Thankz all..berdbar2 rasa ni..

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP