SEJUKZ!!!

Tuesday, August 11, 2009

Sebook sampai xberkesempatan nak jenguk blog..sibuk dok siapkan jadual waktu coz da cikgu baru dtg 2 org.fooooning dok susun jadual dari lastweek lagi.finally alhamdulillah siap gak hari ni.

Lam sibok dok siapkan jadual kena plak jadi guru pengiring ke CH.Dah la g hari jumaat pastu balik plak ari sabtu.ponat weh.tp org dah mtk tolong so aku g la jugak.



2 orang cute lagi baik hati telah berkata:

nawirah hassan alqadree August 12, 2009 at 9:29 AM  

hang pi bejalan jek yek!!!syok tol!!!tak takut ngan H1N1 ka??heehehehe..aku nak tanye satu soklan bodoh ni..ni sume gara2 dh malas nak explore hal2 blogging nih..camane kite nak wat post yang petikan diselang seli ngan gambo???tiap kali aku nak buat msti tak jadi...jadi straight jek gambo tu kat blah atas jek..nak la wat cam sume org...leh ade teks pastu gambo pastu teks pastu gambo...huhuhu..

acchutrasinggahmeta August 23, 2009 at 10:58 PM  

sowi lambat reply.ngah dok make-up blog ni haha.selang seli ngan gambar?senang jer.juz drag gambar tu ke bawah perkataan y ko nak selang seli tu.

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP