Medical Checkup

Sunday, August 23, 2009

Semalam pepagi lagi aku dah terpacak kat Hospital Tengku Anis Pasir Puteh. Nak buat medical check up untuk tawaran perlantikan. Tunggu punya lama baru la dia panggil ntuk isi borang. Pas isi borang kena g plak x-ray. Nasib kejap jer.Pastu kena buat urine test.Mak ai...lama aku nunggu.ngatuk dah.

Nasib time tu ada kawan aku datang jumper jap.ilang borink sket.abg y jaga kaunter cakap kol230 baru datang ambik..loo....time tu baru kol 1230.xkan nak balik kot.lau bukan time pose leh la g makan2 ke or round2 dulu.nak xnak aku tunggu je la.

badan penat mata kuyu.so g 'rest' jap kat surau.mak aih ramai tol ngan 'rest' ni.so aku joint skali la.bangun tido lam kol2 lebih terus solat zohor dulu.kendian g ambik result.kena g tunggu plak Doktor nak wat ujian mata n kesihatan.Punya lama tunggu nurse panggil.ambik berat,ukur tinggi n test colour blindes.pastu tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lagi....baru la doktor panggil check kesihatan.

pendek kata semalam kehidupan aku kat sekitar Hospital je la.Menda xsampai sejam leh siap buat tp aku kena tunggu seharian suntuk kat hospital...salah saper?ntah la belalang.


*lain kali g klinik swasta je la.kena bayar sket.tp masih berbaloi dengan waktu y terbuang tu..

4 orang cute lagi baik hati telah berkata:

Siti Suliana August 24, 2009 at 12:45 AM  

ni get promotion sbg apa ni henskem? waaa....congratz in advance!

acchutrasinggahmeta August 24, 2009 at 8:33 AM  

ni ntuk tawaran pelantikan daa..

Siti Suliana August 24, 2009 at 6:34 PM  

aiii bukan ke dah siap lantik ke ritu interview ritu?

acchutrasinggahmeta August 25, 2009 at 5:07 PM  

interview ntuk lantikan la tu,lulus interview baru bagi surat tawaran lantikan,dah tu baru lantik.

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP