Kenangan puasa dulu-dulu

Sunday, August 23, 2009

Teringat puasa kat kolej. Best plak rasa kenangan tu (time tu bukan main sedis).Puasa ngan kawan-kawan, jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh dari famly.Buka ngan kawan,sahur ngan kawan, terawih ngan kawan,nangis sorang2 (mana ada juz sedey jer).Petang2 konvoi g bazar ramadhan kat bandar baru bangi,pastu buka pose kat bilik kawan2 (kat bilik aku la paling kerap),pastu time sahur sumer konvoi g kedai mamak plak.kenangan tu.Skrg ni memasing dah berkerjaya dah.Hope kenangan indah tu kekal lagi kat sanubari korang.Luv uols lah!!

hidangan wajib-roti john + soya cincau+korok ayam

kawan y paling kerap buka pose kat bilik aku.haha.zliey(skg ngajar kat smk song sarawak)

buka pose ala kadar jer,sekadar duit yang ada.hehe
*gambar ni diambil masa Ramadhan tahun 2007

0 orang cute lagi baik hati telah berkata:

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP